META Medicin

META Medicin

Jag stöttar människor som fått eller har en cancerdiagnos. Med förståelse kring frågorna "varför"? "nu?" "jag?" osv blir det lättare att gå igenom behandlingen utan rädsla. Släpper du rädslan får du större kraft under behandlingen.

Känslor som vi bär på spelar större roll än vad de flesta är medvetna om. Inte bara för utvecklandet av cancer utan det gäller alla sjukdomar och obalanser.

 

Metamedicin är en förklaringsmodell baserad på vetenskapligt bevisade biologiska naturlagar om varför vi får cancer och andra sjukdomar.

 

Det är viktigt att förmedla för mig - jag har själv haft en cancerdiagnos (som jag är fullt frisk från) - allt stämmer med dessa naturlagar om varför jag fick sjukdomen just då och vilka händelser/ känslor som var inblandade. Det gjorde att jag inte blev rädd.

Jag valde att inte ta emot de behandlingar som erbjöds mig utan stöttade kroppen med kostförändringar, näring och örttillskott och ändrade förhållningssätt och med förlåtelse till situationer och händelser som var inblandade.

Välkommen till mig med dina tankar och frågor i detta ämne.

Här kan du läsa mer om en person som liksom jag tackat nej till behandling för sin cancer.

Läs mer hos Svaradoktorn.se

 

 

 

Besöksadress: Krokanen i Bollnäs. Telefon: 070 - 274 27 59, Email: info@lenablomqvist.se, Företaget innehar F-skattsedel

För dig som bor längre bort arbetar vi med konsultation via Skype!

 

 

 

 

 

Hitta din väg till tidlös hälsa!

 

 

 

 

 

 

 

© Lena Blomqvist 2018